twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Pin It

    Preview Font syazalina83

    NEW UPDATE 30/5/2011:

    Font untuk Murid Sekolah Rendah
    Monday, 30 May 2011
    © 2011 - syazalina83



    Sejak tahun 2010, saya cuba buat font sendiri yg sesuai untuk murid2 Tahap 1 esp Tahun 1... Yg ada kat internet semuanya tak memuaskan hati saya (huruf a kecil, y kecil).. Cari font kbsr yg mcm dlm buku teks tu takde pulak.. Sbb tu la saya buat sendiri, mcm gmbr bendera Selangor hari tu... Kat bawah ni ada preview, masih dlm proses edit mengedit sikit2 lagi..


    3 comments:

    Speed said...

    Saya setuju dgn cikgu.. ada font yg y kecil ok tapi u kecil pulak spoil.. harap boleh share bila dah siap ye..

    syazalina83 said...

    insya Allah Speed.. sy akan cuba siapkan cpt2 n share di blog sy.. ;)

    lisa said...

    dah download tulisan tuh..tima kasih byk2..hanya Allah jua dpt membalasnya

    To insert smiley in your comment, simply type in the characters beside your chosen smiley...
    :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) ~ syazalina83 ~

    Post a Comment

    Recent Posts

    Twitter

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...