twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Pin It

    GPS Software for Android Phones

    NEW UPDATE 19/3/2011:






    Hmm.. sejak bulan disember 2010, saya bercadang nak buat tutorial tentang install Papago & peta Malaysia untuk Android phones... tapi sampai sekarang tak berkesempatan nak buat !! sangat sibuk sampai kurang masa untuk diri n keluarga..

    tapi cuti pertengahan penggal 1 ni dpt gak curi masa g bercuti ke sungai klah hot springs (15 - 16 mac 2011)...lupakan semua kerja yang tak abis2..huu

    sejak tahun lepas, saya guna peta yang version disember 2010, skarang dah upgrade ke version mac 2011.. saya memang ambil masa agak lama sikit untuk buat tutorial, sbb nak edit screenshots, susun ayat bagi teratur dan well explained kepada semua org.. emm, buat masa ni takde lagi garmin untuk android.. saya guna papago kat htc desire saya..



    5 comments:

    azhe said...

    salam...nak tanya...papago nii mmg x ade function key in coordinate ke ?? macam garmin...
    * sory saya use to be garmin (symbian) user..
    * thanks for the papago..work perfectly with my desire hd..

    syazalina83 said...

    salam azhe.. setakat ni papago utk android (x5) lom ade function tu.. maybe akan dtg ade la kot.. sy pun masih gune garmin kt symbian fon sy utk gps navigation.. sekali sekala je pakai papago..

    nazri idris said...

    salam,

    just nak tanya one thing. papago ni works with galaxy tab 7" tak?

    syazalina83 said...

    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=255319631173786&id=250491388323277

    Aidil said...

    ade x GPS untuk samsung galaxy Y? compatible x dgn GPS utk Android phones yg lain eg galaxy S II

    To insert smiley in your comment, simply type in the characters beside your chosen smiley...
    :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) ~ syazalina83 ~

    Post a Comment

    Recent Posts

    Twitter

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...