twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Pin It

    RPH TMK Dalam Semua Matapelajaran KSSR Tahun 1


    • Bahasa Malaysia 
    • Bahasa Inggeris 
    • Matematik 
    • Dunia Sains dan Teknologi 
    • Pendidikan Islam 
    • Pendidikan Moral 
    • Pendidikan Jasmani 
    • Dunia Seni Visual 
    • Dunia Muzik

    saya upload kat scribd...


    >>tak dapat download dari scribd.com?<<

    muzik dah la 1 masa je.. nak suruh ajar setiap murid buka cd rom, masukkan cd, buka windows media player, play cd, rakam suara, save dalam pc, etc...


    4 comments:

    mynshazmin said...

    sangatlah tidak sempat... mana nak beratur lagi.. pegi bilik muzik lagi.. haisssh

    syazalina83 said...

    betol tu myn.. bilik muzik skolah sy kena bukak kasut lak tu.. bdk tahun 1 ni ade yg tak reti bukak n pkai kasut sendiri..huhu ade terbalik pkai kiri kanan, tertukar kasut dgn murid lain...

    Cikgu Mijah said...

    thank you so much sbb buat blog nih..sy pon cikgu baru belajar..masa mula2 posting kena sjkt pastu reposting to sk so skrang mmg sgt kelam kabut and blur..thanks byk2 for the help...

    To insert smiley in your comment, simply type in the characters beside your chosen smiley...
    :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) ~ syazalina83 ~

    Post a Comment

    Recent Posts

    Twitter

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...