twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Pin It

    Pertandingan Koir Patriotik 2011

    Hadiah birthday paling best tahun ni... 

    Alhamdulillah, setelah berpenat lelah dengan urusan pasukan koir sekolah, sekolah saya mendapat tempat ketiga dalam Pertandingan Koir Patriotik 2011 antara sekolah-sekolah rendah, anjuran Subang Parade pada 16 Julai 2011... Saya bersyukur sgt sbb ramai pihak yg sudi membantu untuk mewujudkan semula pasukan koir sekolah kami....terutamanya ibu bapa n suami saya, guru besar, semua cikgu, cikgu praktikum, makcik tukang jahit, parents n family murid2, dan semua sekali yg terlibat sama ada secara langsung atau pun tidak langsung...

    First time masuk pertandingann + latihan hanya bbrp minggu, tp boleh mendapat kejayaan jika kita ada teamwork yg mantap! Murid2 pun cekap menghafal bahagian masing2 (nyanyi / main piano)...

    Pengalaman menguruskan murid2 koir ni sangat berharga buat sy yg hanya berpengalaman setahun setengah menjadi guru muzik..masa kecik2, sy belajar piano pun hanya sampai darjah 4, takde grade pun.. tp sy sukakan muzik (ikut ayah la ni...huhu) n bakat tu terus terpendam bila masuk sek men (sbb masuk sek men agama)..

    ps: sangat susah nak menyanyi dgn pic yg betul bila kena nyanyi kuat2 utk demonstrate pd 40 org murid yg sgt suka bercakap!! huu..masih byk yg perlu sy blajar dr cikgu senior, camne nak control murid2..


    0 comments:

    To insert smiley in your comment, simply type in the characters beside your chosen smiley...
    :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) ~ syazalina83 ~

    Post a Comment

    Recent Posts

    Twitter

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...