twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Pin It

    Mewarna : Upin Ipin Raya 2014

    kat bawah ni gambar upin ipin beraya yg saya lukis tahun lepas (2014).. tgh mabuk2 pun saya berjaya hasilkan lukisan yg saya tiru daripada sampul duit raya Hong Leong Bank.. hihihi.. semangat nak guna untuk ajar seni tahun 2.. walau pun tak cantik, tapi boleh la nak dijadikan contoh kat murid2..



    Dilukis & diwarna @syazalina83 dlm keadaan morning, afternoon & evening sickness (2014)


    gambar ni saya lukis saiz A4.. lepas tu saya fotostat dan besarkan saiz A3 untuk dijadikan bahan bantu belajar.. yg utk murid2, saya fotostat saiz A4 je.. 





    tiba2 masa nak guna balik utk tahun 2015, takde pulak soft copy gambar mewarna ni..sbb saya lupa nak scan utk simpanan masa dpn..huhu.. korek punya korek, akhir nya jumpa jugak 1 helai gambar yg belum diwarnakan.. pastu saya pun scan dan edit gambar ni masa bulan puasa ari tu dan bercadang utk upload di blog supaya lepas ni tak hilang dan senang nak carik semula.. laptop ni pun dah lain macam..takut takde backup lak nanti..


    Saja buang teks dalam dialog box tu, sbb nak suh murid tulis mesej sendiri... :)    

    Click pada gambar untuk download yg versi high resolution...









    0 comments:

    To insert smiley in your comment, simply type in the characters beside your chosen smiley...
    :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) ~ syazalina83 ~

    Post a Comment

    Recent Posts

    Twitter

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...