Welcome to http://syazalina83.blogspot.com

Selamat datang ke laman blog peribadi @syazalina83
Blog ini adalah blog peribadi saya dan tidak mengkhusus kepada apa-apa bidang. Entri yang terkandung dalam
blog ini adalah hasil usaha saya sendiri atau dipetik dari mana-mana laman web yang dinyatakan sumbernya.
 
Saya hanya mengupdate blog jika saya mempunyai masa lapang serta dalam keadaan yang sihat.
 
Saya tidak melayan sebarang permintaan untuk menghantar email peribadi sama ada melalui blog ini, facebook,
facebook fan page, twitter, scribd dan lain-lain. Ini adalah kerana  saya tidak mempunyai masa
untuk tujuan tersebut, di samping saya menghidapi sakit Carpal Tunnel Syndromme. 
Sekian dimaklumkan dan terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya.
~ saya cikgu baru belajar..kalau salah, tolong tunjukkan..
~ degree of quantity surveying from UM (2005)
~ bekerja sebagai juruukur bahan / quantity surveyor (disember 2005 hingga januari 2009)
~ kursus kpli (januari 2009 hingga november 2009)
~ mula menjadi guru sejak Januari 2010

Welcome to http://syazalina83.blogspot.com

ENTER
twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

Pin It

Instrumen dan Evidens PBS KSSR Tahun 1




Cikgu-cikgu boleh la muat turun instrumen dan evidens untuk pentaksiran berasaskan sekolah Tahun 1 seperti yang tersenarai di bawah untuk rujukan dan diubahsuai mengikut tahap kesesuaian murid-murid di sekolah cikgu-cikgu. Terima kasih daun keladi pada Blog Cikgu Eyta , lain kali boleh share lagi... 

Notice : Fail-fail ini bukanlah kepunyaan atau hasilan saya.. Saya hanya berkongsi fail-fail yang dihoskan di internet.. Terima kasih byk2 pd guru2 yg telah berusaha membina instrumen dan evidens ini..



mirror links (19 jan 2012)

  1. http://www.mediafire.com/file/i65ddz1l7191de6/pbs b.arab1.rar
  2. http://www.mediafire.com/file/3406sv48b8rzfw1/pbs b.inggeris1.rar
  3. http://www.mediafire.com/file/ff935bpbwh5h8uf/pbs b.malaysia1.rar
  4. http://www.mediafire.com/file/0lok8oxqyk1ogc0/pbs matematik1.rar
  5. http://www.mediafire.com/file/3tbxgw1bvy3wodd/pbs moral1.rar
  6. http://www.mediafire.com/file/23qvbn2hkp3m7eo/pbs muzik1.rar
  7. http://www.mediafire.com/file/jvxdxw75vsvgvsv/pbs p.islam1.rar
  8. http://www.mediafire.com/file/th58aislwc1atk8/pbs p.jasmani1.rar
  9. http://www.mediafire.com/file/re5xh4k7zbbgn0o/pbs sains1.rar
  10. http://www.mediafire.com/file/z9uhd25mahv7324/pbs seni1.rar

12 comments:

bEck said...

dah x boleh download... boleh tolong email kepada saya semua tu.. enamul41@gmail.com

syazalina83 said...

semua files tu bukan pd sy.. sy hanya share link.. tak boleh download sbb dah exceed bandwith utk bln disember.. kalau tanak register dkt boxnet, boleh tunggu awal bln januari (reset bandwith).. sila rujuk blog cikgu eyta kat atas.. t.kasih..

Anonymous said...

awk,nape dh xbleh download instrumen pentaksiran nih

Anonymous said...

Cikgu...sayapun nak minta tolong ckg emailkan kepada saya instrumen tersebut..dah tak lehdownload lagi lah....email saya cikgu kalo leh di...adygsue@ymail.com....maksih ckg

Cikgu N said...

Cikgu... boleh tak tolong emailkan sya instrumen Dunia Muzik KSSR Tahun 1 2011.... saya tak dpt nak download....kalau boleh email di...nabika74@yahoo.com....tq cikgu

Anonymous said...

Alhamdulillah...dpt gak donlot fail dr mediafire...tima ksh ckgu.. ;))

Geena Abdullah said...

Cikgu boleh Email ka saya instrumen pentaksirn DSM thn 1...ndak buli download sdh bah...email saya rezinnasebongbong@gmail.com...thank you

Anonymous said...

cikgu tolong emailkan evedens mt tahun 1(sjkt)
dan DST tahun 2( sjkt)
santhi_santhia@yahoo.com...

Sha-na.Szied said...

ASSALAMULAIKUM.. SY GURU BARU. MENCARI2 BAHAN NI.. THX SANGAT SUME SAYA BOLEH DOWNLOAD DNGN SEMPURNA.. MOGA ALLAH LIMPAHKAN KURNIA DAN MEMUDAHKAN URUSAN PUAN :)

To insert smiley in your comment, simply type in the characters beside your chosen smiley...
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) ~ syazalina83 ~

Post a Comment

Recent Posts

Twitter

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...