twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Pin It

    Instrumen dan Evidens PBS KSSR Tahun 1




    Cikgu-cikgu boleh la muat turun instrumen dan evidens untuk pentaksiran berasaskan sekolah Tahun 1 seperti yang tersenarai di bawah untuk rujukan dan diubahsuai mengikut tahap kesesuaian murid-murid di sekolah cikgu-cikgu. Terima kasih daun keladi pada Blog Cikgu Eyta , lain kali boleh share lagi... 

    Notice : Fail-fail ini bukanlah kepunyaan atau hasilan saya.. Saya hanya berkongsi fail-fail yang dihoskan di internet.. Terima kasih byk2 pd guru2 yg telah berusaha membina instrumen dan evidens ini..



    mirror links (19 jan 2012)

    1. http://www.mediafire.com/file/i65ddz1l7191de6/pbs b.arab1.rar
    2. http://www.mediafire.com/file/3406sv48b8rzfw1/pbs b.inggeris1.rar
    3. http://www.mediafire.com/file/ff935bpbwh5h8uf/pbs b.malaysia1.rar
    4. http://www.mediafire.com/file/0lok8oxqyk1ogc0/pbs matematik1.rar
    5. http://www.mediafire.com/file/3tbxgw1bvy3wodd/pbs moral1.rar
    6. http://www.mediafire.com/file/23qvbn2hkp3m7eo/pbs muzik1.rar
    7. http://www.mediafire.com/file/jvxdxw75vsvgvsv/pbs p.islam1.rar
    8. http://www.mediafire.com/file/th58aislwc1atk8/pbs p.jasmani1.rar
    9. http://www.mediafire.com/file/re5xh4k7zbbgn0o/pbs sains1.rar
    10. http://www.mediafire.com/file/z9uhd25mahv7324/pbs seni1.rar

    12 comments:

    bEck said...

    dah x boleh download... boleh tolong email kepada saya semua tu.. enamul41@gmail.com

    syazalina83 said...

    semua files tu bukan pd sy.. sy hanya share link.. tak boleh download sbb dah exceed bandwith utk bln disember.. kalau tanak register dkt boxnet, boleh tunggu awal bln januari (reset bandwith).. sila rujuk blog cikgu eyta kat atas.. t.kasih..

    Anonymous said...

    awk,nape dh xbleh download instrumen pentaksiran nih

    Anonymous said...

    Cikgu...sayapun nak minta tolong ckg emailkan kepada saya instrumen tersebut..dah tak lehdownload lagi lah....email saya cikgu kalo leh di...adygsue@ymail.com....maksih ckg

    Cikgu N said...

    Cikgu... boleh tak tolong emailkan sya instrumen Dunia Muzik KSSR Tahun 1 2011.... saya tak dpt nak download....kalau boleh email di...nabika74@yahoo.com....tq cikgu

    Anonymous said...

    Alhamdulillah...dpt gak donlot fail dr mediafire...tima ksh ckgu.. ;))

    Geena Abdullah said...

    Cikgu boleh Email ka saya instrumen pentaksirn DSM thn 1...ndak buli download sdh bah...email saya rezinnasebongbong@gmail.com...thank you

    Anonymous said...

    cikgu tolong emailkan evedens mt tahun 1(sjkt)
    dan DST tahun 2( sjkt)
    santhi_santhia@yahoo.com...

    Sha-na.Szied said...

    ASSALAMULAIKUM.. SY GURU BARU. MENCARI2 BAHAN NI.. THX SANGAT SUME SAYA BOLEH DOWNLOAD DNGN SEMPURNA.. MOGA ALLAH LIMPAHKAN KURNIA DAN MEMUDAHKAN URUSAN PUAN :)

    To insert smiley in your comment, simply type in the characters beside your chosen smiley...
    :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) ~ syazalina83 ~

    Post a Comment

    Recent Posts

    Twitter

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...