twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Pin It

    Lovely Blog Award


    Dah sebulan tak update blog..huhu.. byk benda nak saya share di blog, tapi tak berkesempatan lagi buat masa ni.. Post yg ni pun dah sebulan saved as draft..hehe.. Apa pun, terima kasih kepada Cikgu Eyta yg telah memberi award ni kpd saya.. Really appreciate it! Alhamdulillah...


    Blogger yang beri award
    http://ilhamkuselalu.blogspot.com

    7 perkara mengenai saya
    1. anak sulung daripada 4 beradik
    2. mewarisi darah pendidik dari mak ayah (ye ke? huhu..)
    3. sangat sukakan kanak2 :)
    4. pernah bekerja sebagai juruukur bahan @ quantity surveyor (disember 2005 - januari 2009)
    5. mula menjadi guru pada januari 2010
    6. sangat sukakan it gadget, smartphone, laptop, kamera digital, etc
    7. suka buat sesuatu dgn hasil usaha sendiri

    Rakan blogger yang terpilih menerima award ni


    Sebab mereka di'tag' / terpilih
    Takde sebab khusus.. hanya nak mengeratkan hubungan silaturrahim.. lagi pun kebanyakan rakan yang mengikuti blog saya ni tidak ada link blog mereka..

    Kepada rakan blogger yang terpilih, terima kasih kerana sudi singgah ambil award ni. Sesiapa yg penah dpt award ni, anggaplah sebagai penghargaan berganda...

    Jangan lupa perkara kat bawah ni:
    1. Copy imej award pada entri baru rakan-rakan (dan dipautkan ke url page ni) 
    2. Buat link pada pemberi award 
    3. Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda 
    4. Tag pula blogger pilihan anda
    5. Alasan kenapa tag blog dia orang


    P/S: Terima kasih kepada semua pengikut @ follower yang sudi menjadi rakan di blog saya ni.. Love u all~ Siapa yg ada link balik, saya akan follow semula.. tapi kebanyakannya takde link..




    1 comments:

    Guru Asli said...

    Tahniah kerana berusaha membantu dan kongnsi ilmu denga rakan guru lain.

    Moga sihat selalu dan dalam lindungan rahmat Allah sentiasa.

    :D

    To insert smiley in your comment, simply type in the characters beside your chosen smiley...
    :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =)) ~ syazalina83 ~

    Post a Comment

    Recent Posts

    Twitter

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...