twitter

My Friends

My Love & I

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Post Titles List

    Pentaksiran dan Standard Prestasi KSSR Tahun 1





    NEW UPDATE:





    Kat sini saya nak share bahan2 tentang pentaksiran dan standard prestasi bagi mata pelajaran KSSR Tahun 1. Semuanya saya jumpa kat internet, dan bukan saya yang buat.huhu... Actually saya ada jumpa beberapa la, tapi yang kurang menepati @ tak mengikut kefahaman saya (tak mengikut pe yg diterangkan oleh gb sy), saya tak upload/share.. Nanti kalau saya jumpa lagi, saya update, ok.. Saya upload kat scribd.com

    Ada yg saya jumpa dekat scribd.com Standard Prestasi BI (nama file - sample file perkembangan murid (matapelajaran)) tgk kt bwh ni
    >>tak dapat download dari scribd.com?<<


    Standard Prestasi KSSR Dunia Muzik Tahun 1

    NEW UPDATE (28/5/2011) : Dokumen Standard Prestasi KSSR Tahun 1 dari Lembaga Peperiksaan Kementerian Pelajaran Malaysia http://syazalina83.blogspot.com/2011/05/standard-prestasi-kssr-tahun-1.html


    Setelah pening beberapa hari memikirkan standard prestasi ni, akhirnya hari ni saya jumpa jawapan yang menyenangkan hati. Taktau la kalau lepas ni akan bertukar pulak. Saya dah tanya kawan2 cikgu di sekolah lain, semua kata ikut pentaksiran yang dalam modul, dan takde buat standard prestasi tu. Standard prestasi untuk mata pelajaran ada saya jumpa kat internet, nanti saya buat post lain, ok.. Hoyeh! (Proposal kajian tindakan blum siap...aiyok!)


    Bahan LINUS Literasi dan Numerasi


    Saya ada terima beberapa pertanyaan dari kawan2 tentang rancangan tahunan dan bahan2 untuk LINUS. So dalam post ni saya nak kongsi bahan2 yg saya jumpa dekat internet... Antaranya termasuklah modul guru, modul murid, konstruk numerasi, konstruk kemahiran, saringan LINUS, cadangan ujian diagnostik, ujian diagnostik, bengkel RPH, rancangan harian dan rancangan tahunan.


    1. Modul Guru LINUS Numerasi Tahun 3 
    2. Modul Guru LINUS Literasi Tahun 3 
    3. Modul Murid LINUS Numerasi Tahun 3 (Jilid 1) 
    4. Modul Murid LINUS Numerasi Tahun 3 (Jilid 2) 
    5. Modul Guru LINUS Literasi Tahun 2
    6. Modul Murid LINUS Literasi Tahun 2
    7. Modul Guru LINUS Numerasi Tahun 2
    8. Modul Murid LINUS Numerasi Tahun 2 (Jilid 1)
    9. Modul Guru LINUS Numerasi Tahun 1
    10. Konstruk Numerasi
    11. Konstruk Kemahiran
    12. Saringan LINUS
    13. Cadangan Ujian Diagnostik LINUS
    14. Ujian Diagnostik LINUS
    15. Bengkel RPH LINUS
    16. RPH LINUS Tahun 2
    17. RPH LINUS Tahun 1
    18. RPT LINUS Literasi dan Numerasi Tahun 1 & 2
    19. RPT LINUS Literasi Tahun 2
    20. RPT LINUS Literasi Tahun 1
    Saya bukan cikgu LINUS.. cuma share bahan je.. http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/67.gif   



    Bahan LINUS 2.0
    Wednesday, 31 July 2013
    © 2013 - ~syazalina83~

    Recent Posts

    Twitter